Interesse, meld je dan aan

Synergo-vhp is er voor iedere fase in je loopbaan, voor leden en voor niet-leden. Heb je interesse en wil je eerst kennismaken, dan kan dat. Voor een persoonlijke kennismaking met het netwerk zijn onze events heel geschikt, of bekijk ons dienstenaanbod.

Lid worden - Zin om mee te doen?

Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events. We betrekken je in de onderhandelingen over collectieve arbeidsvoorwaarden.
Individueel heb je toegang tot onze diensten: van hulp bij sollicitatie tot deelname aan een Jobfinding-team, van advies over je contract tot bemiddeling voor vervroegd pensioen, en alles er tussenin. Fiscaal, juridisch, persoonlijk.

Overstappen van een andere vakbond en geen dubbele contributie betalen tijdens de overstap? Mail of bel ons secretariaat 040-2116222 en wij zorgen voor een naadloze aansluiting !

Ga je stoppen met werken? met pensioen? Je kunt dan natuurlijk lid worden van de gepensioneerden verenigingen van DSM (VDP) of SABIC (VGSE), maar we adviseren je om ook lid te blijven van Synergo. Gereduceerd gecombineerd lidmaatschap, en stemrecht op pensioenzaken. Hier meer informatie.

Klik hier voor het online aanmeldformulier.

Synergo-vhp organiseert regelmatig bijeenkomsten waar je ook als niet-lid aan kan deelnemen. Altijd zinvol om nader kennis te maken met onze leden en ons netwerk. Voor vragen en aanvullende informatie neem tijdens kantooruren contact op via 040-2116222 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tarieven lidmaatschap

  • Gewoon lidmaatschap voor € 180,- per jaar (per 1-1-2024); voor nieuwe leden is het eerste half jaar van het lidmaatschap gratis.
  • Post-actieven ofwel (pre)gepensioneerden voor € 60,- per jaar (per 1-1-2024).
  • Ontslag genomen en aan de slag bij een ander bedrijf waar we geen CAO onderhandelingen voeren, maar je wilt wel individuele service houden? Als buitengewoon lid voor € 60,- per jaar (per 1-1-2024) ben je van de partij.

De contributie inning geschiedt per kwartaal. Bovenstaande tarieven gelden bij automatische incasso. Indien u niet akkoord gaat met automatische incasso, wordt per betaling 5 € als administratiekosten in rekening gebracht.

Het lidmaatschap is fiscaal aftrekbaar via de contributieverklaring.

Contributieverklaring

Actieve leden kunnen hun contributie verrekenen via de belastingaangifte, en zo een deel terugkrijgen. Hiervoor is een Contributieverklaring van de vakbond vereist. Je kunt de contributieverklaring vinden via https://mijnvhp2.rfxweb.nl/

het bij ons bekende emailadres is je inlognaam

Je hebt/kunt zelf een wachtwoord kiezen.

Wijzigen ledenstatus en opzeggen lidmaatschap

Mutatie ledengegevens:

Opzeggen lidmaatschap:

  • Bij beëindiging van een lidmaatschap vervalt de contributie vanaf het eerstvolgende kwartaal. Bij een jaarlijkse afrekening wordt de contributie voor de resterende kwartalen teruggestort. Opzeggen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ledenwerving - wervingsfolder

Wil je bij collega's reclame maken voor Synergo, interesse kweken om eventueel lid te worden? Praat over je eigen ervaringen, nodig ze uit voor een bijeenkomst, stuur nieuwsbrieven door. Willen ze lid worden? Dat kan online, zie link hierboven naar het aanmeldformulier. Maar wellicht effectiever - laat ze zich ter plekke aanmelden via de QR Code in onze wervingsfolder, hier de nederlandstalige en hier de engelstalige folder.

Wil men meer informatie, verwijs ze dan door naar onze website, of laat ze voor een persoonlijk gesprek contact opnemen met ons secretariaat 040 – 211 6222. Ook kun je enkele wervingsfolders op je buro leggen en meegeven aan geinteresseerden.

Voor degenen die een nieuw lid werven .... je hebt recht op een mooie cadeaubon mits het nieuwe lid je naam bij de aanmelding vermeld bij 'geworven door'.

Wil je op de hoogte blijven, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 

Voor vragen en aanvullende informatie neem contact op via 040-2116222 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel