Missie en visie

Onze visie: optimale werksituatie

Het welbevinden van werknemers in iedere fase van hun loopbaan zien wij als een randvoorwaarde voor een gezonde organisatie. En andersom, een gezonde organisatie draagt bij aan het welzijn en de professionele ontwikkeling van medewerkers. Voor een optimale werksituatie is er samenhang nodig tussen die twee factoren.
Als onafhankelijke en deskundige gesprekspartner dragen wij bij aan die samenhang, in iedere fase van ontwikkeling. Wij vertalen deze vervolgens in concrete maatregelen voor arbeidsvoorwaarden en controleren de uitkomst. Voor nu en in de toekomst.

Onze missie: behoud van menselijk kapitaal

Als collectief oefenen wij invloed uit op werkgevers in de chemisch technische sector. Specifiek maken wij werkgevers opnieuw bewust van de waarde van hun menselijke kapitaal voor de overlevingskracht van een organisatie in een sterk veranderde wereldmarkt.

Wij dragen bij aan continuïteit, structuur en overlevingskracht van organisaties door onze inzet voor het bereiken van de optimale werksituatie. Wij onderhandelen over collectieve arbeidsvoorwaarden en groepskaderafspraken en ondersteunen OR-raden door advies, bemiddeling en training. Ook houden wij de vinger aan de pols bij de uitvoering van gemaakte afspraken door de werkgevers.

Individueel ondersteunen wij de hoger opgeleide werknemer bij het bereiken van hun ambitie door advies, bemiddeling, coaching en de inzet van ons netwerk.

Ons bestuur en onze leden zijn afkomstig uit de chemisch technische sector en kennen de belangen die hier spelen als geen ander. Wij zijn betrokken en integer en hebben een grote kennis van zaken. Voor rust in je loopbaan te midden van verandering. Maak gebruik van onze impact, word lid!

Wilt u reageren, GRAAG, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel