Interesse? & lid worden & ledenwerving

Synergo-vhp is er voor iedere fase in je loopbaan, voor leden en voor niet-leden. Heb je interesse en wil je eerst kennismaken, dan kan dat. Voor een persoonlijke kennismaking met het netwerk zijn onze events heel geschikt, of bekijk ons dienstenaanbod.

Lid worden - Zin om mee te doen?

Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events. We betrekken je in de onderhandelingen over collectieve arbeidsvoorwaarden.
Individueel heb je toegang tot onze diensten: van hulp bij sollicitatie tot deelname aan een Jobfinding-team, van advies over je contract tot bemiddeling voor vervroegd pensioen, en alles er tussenin. Fiscaal, juridisch, persoonlijk.

Overstappen van een andere vakbond en geen dubbele contributie betalen tijdens de overstap? Mail of bel ons secretariaat 040-2116222 en wij zorgen voor een naadloze aansluiting !

Ga je stoppen met werken? met pensioen? Je kunt dan natuurlijk lid worden van de gepensioneerden verenigingen van DSM (VDP) of SABIC (VGSE), maar we adviseren je om ook lid te blijven van Synergo. Gereduceerd gecombineerd lidmaatschap, en stemrecht op pensioenzaken. Hier meer informatie.

Klik hier voor het online aanmeldformulier.

Synergo-vhp organiseert regelmatig bijeenkomsten waar je ook als niet-lid aan kan deelnemen. Altijd zinvol om nader kennis te maken met onze leden en ons netwerk. Voor vragen en aanvullende informatie neem contact op met een van onze medewerkers via 040-2116222 of mail contact@synergo-vhp.nl.

Tarieven lidmaatschap

Gewoon lidmaatschap voor € 12,- per maand of € 36,- per kwartaal.
Post-actieven ofwel (pre)gepensioneerden voor € 11,- per kwartaal.
Ontslag genomen en aan de slag bij een ander bedrijf waar we als Synergo niet actief zijn, maar je wilt wel individuele service houden? Als buitengewoon lid voor € 11,- per kwartaal ben je van de partij. De contributie inning geschiedt per kwartaal.

Ben je bij aanmelding onder de 35 jaar, dan is het lidmaatschap het eerste jaar gratis.

Het lidmaatschap is fiscaal aftrekbaar. Synergo-vhp draagt geen btw af, de lidmaatschapsbijdrage is dus zonder btw.

Voor vragen en aanvullende informatie neem contact op via 040-2116222 of mail contact@synergo-vhp.nl.

Ledenwerving - wervingsfolder

Wil je bij collega's reclame maken voor Synergo, interesse kweken om eventueel lid te worden? Praat over je eigen ervaringen, nodig ze uit voor een bijeenkomst, stuur nieuwsbrieven door.

Willen ze lid worden? Dat kan online, zie link hierboven. Maar wellicht effectiever - laat ze zich aanmelden via invullen van de knipstrook in onze wervingsfolder, hier de nederlandstalige en hier de engelstalige.

Wil men meer informatie, verwijs ze dan door naar onze website, of laat ze voor een persoonlijk gesprek contact opnemen met ons secretariaat 040 – 211 6222. Ook kun je enkele wervingsfolders op je buro leggen en meegeven aan geinteresseerden.

Wil je op de hoogte blijven, meld je aan voor onze nieuwsbrief. Wil je meer informatie over het lidmaatschap van Synergo-vhp, klik dan hier. Je kunt natuurlijk ook bellen met een van onze medewerkers op 040 – 2116222

Deel