Update - Perfect resultaat: we scoorden wederom 4 zetels in de OR

We wensen onze afgevaardigden veel succes: Renaat Hennus, Johan van Dijnen, Tom Housmans and Rogier Buysse

Onze mensen in de OR zijn onze voelsprieten in de organisatie, onderhouden het contact met de leden, weten wat er speelt.

Flyer website NL page 0001

 

In de week van 25 mei tot 4 juni 2021 zijn de OR verkiezingen bij SABIC. Synergo heeft nu vier vertegenwoordigers in de OR. En die doen goed werk, onze inbreng is van groot belang voor alle medewerkers en specifiek voor onze doelgroep.

Wist je trouwens dat …..

….. Synergo-vhp momenteel met 4 zetels in de Raad is vertegenwoordigd.

….. de inzet voor de komende OR verkiezingen is om weer voor 4 zetels te gaan.

….. we 2 nieuwe kandidaten uit verschillende bedrijfsonderdelen gevonden hebben voor de verkiesbare plekken, en daarmee een nog breder deel van de bezetting vertegenwoordigen.

….. Synergo-vhp voor transparantie staat en het behalen van win-win oplossingen; minder confrontatie, maar eerder successen door dialoog.

….. Synergo-vhp het volgende bereikt heeft in de afgelopen jaren:

  • meer transparantie richting OR over Salary Planning Tool en AIP;
  • blijven benoemen van het belang van een veilige thuiswerkplek bij huisbazen en directie tijdens de Corona crisis;
  • actieve rol in ontwikkeling van een European Home Office Policy, voor na de Corona crisis;
  • de scherpe kantjes bij reorganisaties zijn weggepoetst, en implementatietrajecten van de nieuwe organisatie vlotter verloopt;
  • actieve rol in het uitdagen van directie in het maken van een duurzame transitie voor site Geleen, waarbij men niet moet wedden op slechts een technologie.

Conclusie: zoals je kunt lezen, voldoende redenen om te stemmen op Synergo-vhp. Wij danken jullie alvast voor jullie vertrouwen.

Wil je meer informatie… neem dan contact op met Renaat Hennus (renaat.hennus@sabic.com), of met een van de overige kandidaten.

 

 

 

Deel