In onze Ledenraad zijn een paar vacatures, een uitgelezen kans om deelnemer te worden.

Waarom … een interessant inkijkje achter de schermen van de vereniging, mee denken over de toekomst. Het is interessant en het kost ook nog weinig tijd.

Synergo-vhp is er voor de belangen van jou en al je collega’s. Voor een goede CAO, sociaal plan, pensioen contract en ondersteuning van leden bij arbeidsconflicten en individuele contracten.

Hiervoor huren we administratie, onderhandelaars en juristen in van onze partner VHP2. Het bestuur zorgt voor een goede organisatie, een gezonde financiële positie en de communicatie met de leden.

De LR beoordeelt het door het bestuur uit te voeren beleid (jaarplan) en toetst de uitvoering daarvan. Namens alle leden, want het is een wettelijke verantwoordelijkheid. De ledenraad heeft hierin de rol van de algemene ledenvergadering. Ben je bestuurlijk geïnteresseerd, dan is dit iets voor jou. 

De ledenraad vergadert drie keer per jaar. Vergaderingen zijn zo veel mogelijk on-line aan het einde van de werkdag en duren max twee uur. We streven er naar om een keer per jaar fysiek te vergaderen.

Meer informatie over de organisatie en de namen van onze vrijwilligers. Wordt u ook een van de vrijwilligers?

Hebt u vragen, wilt u eens praten met een van onze ledenraad leden?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0637445377.

Deel