Zoals elk jaar organiseert Synergo-vhp het Lagerhuisdebat waarin we via prikkelende stellingen de koers van Synergo-vhp ontdekken.

Het 2017 Lagerhuisdebat zal in het teken staan van het zelfbewuste individu die als vertrekpunt heeft 'ik regel mijn eigen zaakjes'.

We gaan met elkaar ontdekken of dat in alle gevallen kan.

Kan je zelf de CAO beinvloeden of heb je daar toch zoiets als een vakbond voor nodig ?Wat kan je zelf regelen bij arbeidsconflicten of heb je daar een vakbond voor nodig, of vertrouw je op je collega's van de OR ? En wat als het niet lukt is de rechtsbijstand dan effectief of heb je meer aan individuele belangenbehartiging ?Is de tijd van collectieve regelingen zo'n beetje voorbij of staan we aan het begin van een revival van andere collectieve regelingen, waarbij ook niet-georganiseerden invloed krijgen op de vorm en uitvoering van die regelingen ?

Aan de hand van een aantal stellingen zal de debatleider Fred Vroomen ons standpunten uitlokken. De uitkomsten van het debat zullen, net als vorig jaar, worden toegevoegd aan de 'arbeidsvoorwaarden kadernota Synergo-vhp 2017 - 2021' en meegenomen worden in de diverse onderhandelings rondes in de bedrijven.

Save the date: 30 Januari 17.30 Lokatie v.d. Valk Urmond

Deel